Zwemles

Ook in het nieuwe zwemseizoen geven wij weer zwemlessen op alle niveaus. De lessen worden gegeven door professionele zwemleerkrachten en kosten €43,- per maand, per kind.

Opgave kan wanneer uw kind voor 1 december 2020 5 jaar is geworden.

De zwemlessen duren een half uur en zijn 2 keer in de week: op dinsdag en donderdag tussen 17.00 en 19.00 uur.

U kunt uw kind opgeven door onderstaande formulier in te vullen. 2 weken voordat de zwemlessen beginnen zal er met u contact worden opgenomen. Wij geven dit seizoen ook les om je zwemvaardigheidsdiploma 1,2 en/of 3 te halen. Opgeven kan via onderstaande formulier. Of mail naar bedrijfsleider@zwembadtenboer.nl

De Nationale Raad Zwemveiligheid streeft – met de branche – naar een zwemklimaat zonder ongewenste intimiteiten en acht het van belang dat ongewenste omgangsvormen, waaronder seksuele intimidatie, wordt voorkomen en bestreden. Meer info Centrum Veilige Sport Nederland

roodblad.png
blauwblad2.png
aquajog.gif
Meisjes zwemmen onder water
noc_nsf_cvsn_logo_rgb.png

Prijzen Zwemles

blauwblad2.png
swimming-724703_1920.jpg

Losse  zwemles

Per losse zwemles

Leer zwemmen en haal je diploma. Jong en oud is welkom!

€ 6,30

groepstarief

€ 3,15

kinderen.jpg

Zwemles maandkaart

Maandkaart

Een maand lang zwemles.

..

€

swim-619074_1920.jpg

Diploma zwemmen

A of B diploma

Zwem af voor je A en/of B diploma!

..

€

€ 11,00

*Typefouten onder voorbehoud. Alle prijzen zijn incl. 9% btw en retour is niet mogelijk.

zwembad
roodblad.png
Opgave zwemlessen
geelblad.png

Bedankt voor je aanmelding!!

Zwemvereniging Ten Boer

De zwemvereniging Ten Boer traint in het zomerseizoen in zwembad de Blinkerd. Het is een gezellige club waarbij sportiviteit en plezier samengaan. En wanneer je zwemtechniek verbetert, wordt het zwemmen nog leuker! We bieden zwemtrainingen aan voor jong en oud. In de zomer bij de Blinkerd op dinsdagavond en zaterdagochtend. Daarnaast geven wij lessen reddingsbrigade. Elke donderdag in het zomerseizoen bij de Blinkerd.