Zwemles

Ook in het nieuwe zwemseizoen worden er weer zwemlessen op alle niveaus gegeven bij zwembad "de Blinkerd" in Ten Boer. De lessen worden gegeven door  professionele zwemleerkrachten en kosten €43,- per maand, per kind.

Opgave kan wanneer uw kind voor 1 december 2018 5 jaar is geworden.

De zwemlessen duren een half uur en zijn 2 keer in de week op dinsdag en donderdag tussen 17.00 en 19.00 uur.

U kunt uw kind opgeven door onderstaande formulier in te vullen. 2 weken voordat de zwemlessen beginnen zal er met u contact worden opgenomen.

Wij geven dit seizoen ook les om je zwemvaardigheidsdiploma 1,2 en/of 3 te halen. Opgeven kan via onderstaande formulier. Of mail naar bedrijfsleider@zwembadtenboer.nl.

Opgave zwemlessen

Prijzen Zwemles

Losse  zwemles

Per losse zwemles

Leer zwemmen en haal je diploma. Jong en oud is welkom!

School tarief

Zwemles maandkaart

Maandkaart

Een maand lang zwemles.

..

€

Diploma zwemmen

A of B diploma

Gewoon je a en/of b halen kan in Ten Boer.

..

€

Per stuk:

*Typefouten onder voorbehoud. Alle prijzen zijn incl. 9% btw en retour is niet mogelijk.

Zwemvereniging Ten Boer

De zwemvereniging Ten Boer traint in het zomerseizoen in zwembad de Blinkerd. Het is een gezellige club waarbij sportiviteit en plezier samengaan. En wanneer je zwemtechniek verbetert, wordt het zwemmen nog leuker! We bieden zwemtrainingen aan voor jong en oud. In de zomer bij de Blinkerd op dinsdagavond en zaterdagochtend. Daarnaast geven wij lessen reddingsbrigade. Elke donderdag in het zomerseizoen bij de Blinkerd.