top of page
IMG_4996.JPG

Nieuws

—Pngtree—download wooden sign with chain
logozwembaddoorzichtig.png
  • Foto van schrijverWebmaster

Nieuwe richtlijnen vanaf 28 mei!

Bijgewerkt op: 27 mei 2021

Nieuw richtlijnen Corona.

update vanaf 28-05-2021


Ten aanzien van recreatief zwemmen wordt weer meer toegestaan. We mogen als zwembad meer bezoekers toelaten en er zijn minder restricties:


Er moet nog steeds gereserveerd worden. Men reserveert alleen niet meer voor een uur. Van maandag tot en met vrijdag reserveert men voor een hele dag van 10.00 uur tot 17.00 uur. Dat noemen we DAGRESERVERING. Deze reservering geeft eenmalig toegang op elk gewenst tijdstip tussen de aanvangstijd en de eindtijd van de reservering. Het is echter niet toegestaan tussentijds het zwembad te verlaten om later op de dag weer terug te komen.


De reservering moet voor de aanvangstijd, dus voor 10 uur gemaakt worden!


Op zaterdag reserveert men voor de DAGRESERVERING van 11.00 uur tot 17.00 uur (Reserveren voor 11.00 uur!) en op zondag van 13.00 tot 17.00 uur. (Reserveren voor 13.00 uur!)


Bij de kassa moet worden aangetoond dat er gereserveerd is. Wanneer u geen abonnement heeft, moet daarnaast een papier worden afgeleverd met daarop:

- uw naam

- uw telefoonnummer en/of emailadres.

Bij voorkeur is dit de bevestiging van de reservering. Ook moeten we bij iedere bezoeker een gezondheidscheck doen. Dat kan tot gevolg hebben dat af en toe forse wachtrijen ontstaan. Daar vragen we uw begrip voor. Ook vragen we iedereen om tijdens het wachten de 1,5 meter in acht te nemen. In de binnenruimte is het dragen van een mondkapje verplicht.


Van maandag tot en met vrijdag kan voor een uur banen zwemmen speciaal gereserveerd worden tussen 7.00 uur en 12.00 uur en tussen 17.00 uur en 19.00 uur

In het weekeinde zijn ook banen beschikbaar voor banen zwemmen. Hiervoor kan men echter niet apart reserveren. Dit moet in het weekeind via genoemde dagreservering.


Zwemlessen zijn en blijven op afspraak.


De duikplanken en de glijbaan mogen weer gebruikt worden evenals het peuterbad, de zonneweide en de terrassen.


Zoals gemeld is reserveren nog steeds verplicht. Iedereen moet de zwemkleding al aan hebben. De douches en lockers zijn niet beschikbaar. Neem geen waardevolle spullen mee naar het zwembad. Het gebruik van de binnen-toiletten moet zoveel mogelijk beperkt worden. De kleedcabines mogen gebruikt worden om je na het zwemmen aan te kleden.


Deze nieuwe regels gaan in op vrijdag 28 mei!

272 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


Commenting has been turned off.
DSC_0131 (1).JPG
bottom of page