top of page
IMG_4996.JPG

Nieuws

—Pngtree—download wooden sign with chain
logozwembaddoorzichtig.png
  • Foto van schrijverWebmaster

Het nieuwe zwemseizoen is weer in aantocht!

Bijgewerkt op: 30 apr.

Zaterdag 27 april 2024 om 11.00 uur start het nieuwe zwemseizoen voor het openluchtbad “de Blinkerd” in Ten Boer. Om dit te vieren heeft iedereen op deze dag gratis toegang!


De voorverkoop van abonnementen via onze website start heden en eindigt op vrijdagavond 26 april om 22.00 uur.


Abonnementhouders van vorig jaar krijgen een mail toegestuurd met alle informatie om hun abonnement(en) aan te vragen. Dit kan heel eenvoudig door uw gegevens te controleren en een nieuw abonnement aan uw pas van vorig jaar en/of aan uw app te koppelen. Hebt u geen mail ontvangen? Dan kunt u zich ook gewoon aanmelden via onze website:



U kunt uw abonnementen daar online bestellen en betalen. Om u te verleiden dit ook vooral online te doen, zijn de prijzen online nog scherper. Vervolgens kunt u de app downloaden en de QR-code gebruiken op uw telefoon om deze te scannen bij de kassa. Of u kunt uw pasje van vorig jaar gebruiken.


Alle nieuwe abonnementhouders hebben ook de mogelijkheid om een pas met daarop de QR-code te laten printen. Had u vorig jaar al een abonnement, maar hebt u geen pas meer? Dan kunt u bij de kassa een pas aanschaffen voor € 5,-, maar toegang via de app kan ook.


Wilt u liever niet online uw abonnement regelen, maar aan de kassa? Of wilt u wel online, maar hebt u daar wat hulp bij nodig? Dat kan natuurlijk ook.

De kassa bij het zwembad is daarvoor op de volgende tijden geopend:


Donderdag 25 april van 10.00 – 13.00 uur en van 19.00 – 20.00 uur


ZWEMLESSEN:

Op 6 mei beginnen we weer met het geven van zwemlessen. Wederom kunnen kinderen aangemeld worden voor de diploma’s A, B en C. Daarnaast worden er lessen zwemvaardigheid 1,2 en 3 aangeboden. We hebben geen wachtlijsten en dus kunnen kinderen bij aanvang van het seizoen direct starten met de zwemlessen. Voor meer informatie zie onze website, waar ook aangemeld kan worden.


Alle informatie is ook terug te vinden op de website: www.zwembadtenboer.nl



190 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


Commenting has been turned off.
DSC_0131 (1).JPG
bottom of page