top of page
IMG_4996.JPG

Nieuws

—Pngtree—download wooden sign with chain
logozwembaddoorzichtig.png
  • Foto van schrijverWebmaster

Toch abonnementen!

Bijgewerkt op: 25 jun. 2020

Door de Corona maatregelen kon het zwembad “de Blinkerd” begin april haar deuren niet openen zoals iedereen gewend was. Toen er in de loop van april versoepelingen kwamen zijn ze er alsnog in geslaagd om het bad per 2 juni te openen, met inachtneming van alle speciale maatregelen en voorschriften. Dit was alleen maar mogelijk door de enthousiaste inzet van alle vrijwilligers en het badpersoneel.
Omdat de impact die alle maatregelen hebben op de organisatie groot is, er niet vooraf duidelijk was of alles soepel zou verlopen en er ook maar een beperkt aantal bezoekers op afspraak mochten worden toegelaten hebben zijn de eerste weken gebuikt om te kijken hoe dit allemaal in de praktijk zou lopen. Vandaar ook het besluit om geen abonnementen te gaan gebruiken dit jaar. Omdat er van veel gebruikers de vraag kwam om toch met abonnementen te gaan werken is er besloten om met ingang van nu toch een abonnement aan te bieden aan de “waterratten” in TenBoer en wijde omgeving.


Er komt één zomerabonnement met een geldigheidsduur van nu tot eind van het zwemseizoen. Dit abonnement is voor jong én oud en kost voor iedereen € 40,-

Vanaf woensdag kan via de site van het zwembad dit abonnement worden aangeschaft en worden betaald. Het oude pasje is dan geactiveerd.


Om rijen bij de kassa te voorkomen is het dringende verzoek om dit thuis on-line te doen.

Mocht dat niet lukken dan kunnen abonnementen bij de kassa van het zwembad worden

aangeschaft, maar om drukte te voorkomen kan dit uitsluitend ’s avonds tussen 18.00 en 20.00 uur.


Voor abonnementen geldt net als voor losse kaartjes: Vooraf reserveren is verplicht !!!!

Voor het zwembad “de Blinkerd” is ieders gezondheid van het grootste belangrijk. Daarom verzoekt zij iedereen zich te houden aan de voorschriften en de aanwijzingen van het personeel te volgen. Alleen dan kunnen we samen blijven genieten van dit mooie openluchtbad.


Alle verdere informatie kunt u vinden op hun website: www.zwembadtenboer.nl
184 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven

Attentie

Comments


Commenting has been turned off.
DSC_0131 (1).JPG
bottom of page