top of page
IMG_4996.JPG

Nieuws

—Pngtree—download wooden sign with chain
logozwembaddoorzichtig.png
  • Foto van schrijverWebmaster

Update opening zwembad.


In vervolg op onze mail van begin april over het uitstellen van de opening van het zwembad door de corona-uitbraak zijn wij blij u te kunnen vertellen dat we op dit moment druk bezig zijn met alle extra voorbereidingen om op korte termijn alsnog open te kunnen gaan.


Het lukt ons zeker niet om voor de Pinkerdagen al te openen, maar we doen ons best om vrij snel na de pinksterdagen open te kunnen gaan.


Een en ander is op dit moment allemaal afhankelijk van de Coronaregels die we moeten volgen. Daarvoor moeten we protocollen opstellen met regels waaraan een ieder zich moet houden. En dit allemaal om de veiligheid van u als gebruiker, van het personeel en van de vrijwilligers te waarborgen.


Het zal wel heel anders zijn dan voorgaande jaren. Zo mag u alleen baantjes zwemmen, geen gebruik maken van de douches etc.


In de loop van de volgende week zullen we u berichten wat de exacte datum is dat we open gaan. Dan geven we ook aan hoe we de toegang regelen, wat de prijzen zijn en aan welke nieuwe regels u als gebruiker zich moet houden.


Houd uw mail en de advertenties in de gaten zodat we elkaar binnenkort weer in het zwembad “de Blinkerd” mogen begroeten.


Hartelijke groet en blijf gezond,


Bestuur Stichting BES

zwembad "De Blinkerd"

224 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven

Comentários


Os comentários foram desativados.
DSC_0131 (1).JPG
bottom of page