top of page
IMG_4996.JPG

Nieuws

—Pngtree—download wooden sign with chain
logozwembaddoorzichtig.png
  • Foto van schrijverWebmaster

2 JUNI GAAN WE OPEN
Aan de hand van een door de overheid opgesteld protocol (https://bit.ly/corona_zwembaden) is onderzocht of De Blinkerd dit seizoen open kan gaan. Hieruit is gebleken dat wij kunnen voldoen aan de eisen om veilig bezoekers te kunnen ontvangen.


Aanstaande dinsdag (2 juni) gaat het zwembad open! Wel in aangepaste vorm.

Door de genomen maatregelen zijn er beperkte zwemplaatsen. Daarom moet er vooraf worden gereserveerd. Dit kan via de website (www.zwembadtenboer.nl) Wanneer het niet lukt om online te reserveren, kan dit ook telefonisch: 050-3021747. Reservering via de website start woensdag.


Daarnaast wordt er gewerkt met losse kaartjes per bezoek. Abonnementen en 12 banenkaarten zijn dit jaar niet geldig. Om deze reden worden de eerder gekochte 12 banenkaarten een jaar langer geldig.


Naast de genoemde maatregelen, zijn er nog een aantal punten van aandacht: - De badkleding moet thuis aangetrokken worden; - Het toiletgebruik in het zwembad wordt beperkt; - Er kan geen gebruik worden gemaakt van de glijbaan, de duikplank, de zonneweide en de douches; - Wanneer u of uw huisgenoten verschijnselen hebben van verkoudheid of griep, dient u thuis te blijven.

Verdere informatie over de zwemlessen en wanneer het reserveringssysteem opengaat volgt.


We zien jullie graag in De Blinkerd!255 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


Commenting has been turned off.
DSC_0131 (1).JPG
bottom of page