Verkoop

Abonnement zwemseizoen 2020

Er komt één zomerabonnement met een geldigheidsduur van nu tot eind van het zwemseizoen 2020. Dit abonnement is voor jong én oud en kost voor iedereen € 40,- p.p.

Via onderstaande link kan een abonnement worden aangeschaft en worden betaald. Het oude pasje is dan geactiveerd.

Om rijen bij de kassa te voorkomen is het dringende verzoek om dit thuis on-line te doen. Mocht dat niet lukken dan kunnen abonnementen bij de kassa van het zwembad worden aangeschaft, maar om drukte te voorkomen kan dit uitsluitend ’s avonds tussen 18.00 en 20.00 uur.

Stichting leergeld

Stichting Leergeld Groningen ondersteunt schoolgaande kinderen (van 4 tot 18 jaar) van ouders met lage inkomens omdat ze vindt dat alle kinderen mogen meedoen. Vergoeding voor zwemabonnement bij Zwembad De Blinkerd!

Stichting Leergeld heeft besloten om naast de zwemlessen ook een zwemabonnement te vergoeden voor kinderen in Ten Boer. Wel dien je te voldoen aan de door hun gestelde voorwaarden. Deze kun je vinden op de website en aanmelden kan door te klikken op de volgende button:

Stadjers-pas

Met Stadjerspas.nl krijgen inwoners van de gemeente Groningen en Ten Boer met een laag inkomen, korting bij diverse activiteiten en producten. Bijvoorbeeld bij het lidmaatschap van een sport- of hobbyvereniging, museumbezoek, lidmaatschap van de bibliotheek en nog veel meer.

En ook ons zwembad is aangesloten bij de stadjerspas!

Kunt u financiëel een abonnement niet dragen?

Neem contact op met "Wij" Groningen en vraag naar de mogelijkheden.